Contact

Inloopspreekuur

Een afspraak maken

Een bezoek aan de podotherapeut is ook zonder een verwijzing van een (huis)arts mogelijk. Dit wordt ‘Directe Toegankelijkheid Podotherapie’ (DTP) genoemd. Door Podotherapie Cranendonck is de verplichte opleidingsmodule behaald om ook daadwerkelijk direct toegankelijk te mogen zijn. Dit betekent dat het voor u mogelijk is om zonder verwijzing van een huisarts of specialist een afspraak bij Podotherapie Cranendonck te maken.

Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken nadat u eerst een verwijzing heeft gekregen van uw huisarts of specialist. Breng in dat geval de verwijsbrief mee bij uw eerste afspraak.

Het maken, verzetten en/of annuleren van een afspraak is alleen telefonisch mogelijk.

Bij verzuimde afspraken en bij afspraken die niet ten minste 24 uur van tevoren worden geannuleerd, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Telefoon

Voor het maken, verzetten en/of annuleren van een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen op telefoonnummer 0495-842785.

Ik ben doorgaans op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren (van 9:00 uur tot 17:00 uur) telefonisch bereikbaar. Indien de praktijk niet bereikbaar is kunt u een bericht inspreken op het antwoordapparaat.

Het kan voorkomen dat u tijdens openingsuren toch doorverbonden wordt naar het antwoordapparaat. Dit komt omdat het tijdens behandelingen niet altijd mogelijk is om de telefoon aan te nemen. Ik vraag hiervoor uw begrip en verzoek u dan vooral toch het antwoordapparaat in te spreken. Spreek duidelijk uw naam en uw telefoonnummer in, zodat ik u zo spoedig mogelijk terug kan bellen.

Praktijk

Op maandag, dinsdag en donderdag kunt u tijdens kantooruren ook langskomen voor het maken van een afspraak (het kan echter soms voorkomen dat er tijdens reguliere openingstijden niemand aanwezig is, vanwege het afleggen van huisbezoeken).

De adresgegevens van de praktijk zijn:

Willem-Alexanderlaan 1
(ingang praktijk via Everard Winterslaan)
6026 BN Maarheeze

Telefoon: 0495-842785
Website: www.podotherapiecranendonck.nl

Overige relevante gegevens:
AGB-code van de praktijk: 26050028
AGB-zorgverlenersnummer: 26000033
Kwaliteitsregisternummer: 19904825896

Kamer van Koophandel-nummer: 17216552
BTW-identificatienummer: NL001693546B60

Rabobank-rekeningnummer (IBAN): NL30RABO0138747539 (BIC: RABONL2U)

Contactformulier

Bij vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier. U kunt dit formulier niet gebruiken voor het maken, verzetten of afzeggen van een afspraak; daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 0495-842785.

Volledige naam:

Email adres:

Telefoonnummer:

Vragen over:

Uw bericht:

Houd er rekening mee dat e-mails vanuit ons formulier in uw spam mailbox terecht kunnen komen. Controleer dus ook altijd even uw spam mailbox.

Locatie

Deel viaShare on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email