Podotherapie Cranendonck blijft geopend tijdens de ‘lockdown’

Podotherapie Cranendonck blijft geopend tijdens de ‘lockdown’

U kunt veilig naar de podotherapeut tijdens de ‘lockdown’; Podotherapie Cranendonck blijft tijdens de gebruikelijke openingsuren geopend.

Zorgen voor jezelf is nu nog belangrijker dan ooit. De podotherapeut kan ook tijdens deze lockdown de zorg blijven bieden die u nodig hebt. Dit gebeurt onder zeer strenge veiligheidseisen en richtlijnen, voor zowel u als voor de podotherapeut zelf. Stel uw (diabetische) voetzorg niet uit, want voorkomen is beter dan genezen. Juist in deze tijd.
In sommige gevallen is het ook mogelijk om digitale zorg te bieden door middel van een videoconsult. Heeft u vragen, of twijfelt u of het verstandig is om de afspraak door te laten gaan, dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.

Wij vragen iedereen de basisregels in acht te nemen. Ervaart u coranagerelateerde klachten of zit u in quarantaine, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak.

Sterkte aan iedereen die (weer) ernstig getroffen wordt door alle maatregelen.

Heeft u een afspraak bij de pedicure, dan kan die alleen doorgaan als er medisch noodzakelijke behandelingen uitgevoerd worden; alle cosmetische behandelingen door de pedicure zullen helaas niet door kunnen gaan tot 15 januari a.s. Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met uw pedicure.

Deel viaShare on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email