Coronamaatregelen – overzicht & update

Coronamaatregelen – overzicht & update
Voor zorgverleners zijn er bij de aanscherping van de regelgeving geen extra maatregelen genomen. Maar uiteraard neemt Podotherapie Cranendonck nog steeds haar verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige omgeving.
Het dragen van mondkapjes in de praktijk werd de afgelopen weken al aangemoedigd, zie het nieuwsbericht: https://www.podotherapiecranendonck.nl/update-coronamaatregelen-podotherapie-cranendonck-per-1-oktober-2020/
Om het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken zullen we, indien mogelijk, de zorg zoveel mogelijk digitaal of telefonisch verlenen.
We blijven ernaar streven om de reguliere zorg zoveel mogelijk door te laten gaan. Bij twijfel over uw gezondheid, blijf thuis en neem telefonisch contact met ons op. Mijd de podothererapeut niet bij voet-, enkel-, knie-, heup, been of rugklachten.
Let op elkaar en blijf gezond! Beterschap voor alle zieken!
#flattenthecurve #blijfgezond #blijfinbeweging #blijfthuisindienmogelijk #COVID19 #desinfecteeruwhanden #houdafstand #neemcontactopbijklachten #mondkapjes #podotherapiecranendonck #RIVMrichtlijnen #zorgopafstand #zorgvoorelkaar #zorgincoronatijd
Deel viaShare on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email