Uitleg werking videoconsult

Uitleg werking videoconsult

Voor het houden van een videoconsult (via uw computer/laptop of via uw smartphone/iPad) doorloopt u de volgende stappen:

• U ontvangt een e-mail van Podotherapie Cranendonck (zie ‘Afbeelding 1A’) of een SMS-bericht vanaf telefoonnummer +49 170 3759092 (zie ‘Afbeelding 1B’), met daarin uw persoonlijke toegangscode voor het videoconsult; u kunt vervolgens op de link in de e-mail of in het SMS-bericht klikken.
• U komt dan in het toegangsscherm (zie ‘Afbeelding 2’), waarin u uw naam en uw persoonlijke toegangscode kan invullen (als dat nodig is; soms staat de code al correct ingevuld); klik vervolgens in het vakje bij ‘Ik aanvaard de gebruikersvoorwaarden’ om daarin een vinkje te zetten en klik daarna op ‘Sessie starten’.
• U komt dan in de ‘digitale wachtkamer’ (zie ‘Afbeelding 3’); u wacht dan totdat u wordt toegelaten tot het videoconsult.
• Wanneer u de melding krijgt om de oproep te aanvaarden (zie ‘Afbeelding 4’) klikt u op ‘OK’.
• Als u uw smartphone of iPad gebruikt om het videoconsult te houden, dan kunt u de melding in beeld krijgen dat het videoconsult toegang wil tot de camera en de microfoon van uw smartphone of iPad (zie ‘Afbeelding 5’); klik op ‘Sta toe’ om dit toe te laten (anders kan ik u namelijk niet zien en horen).
• Het videoconsult kan nu worden gehouden; wanneer we gereed zijn kunt u het videoconsult verlaten door het gesprek te verlaten, klik op ‘OK’ (zie ‘Afbeelding 6’).

 

Deel viaShare on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email